fbpx

Relatiegeschenken

Ben je op zoek je een bijzonder geschenk voor je medewerkers, collega’s of klanten? Denk dan eens aan een unieke wijn van een kleine maker. Zijn verhaal, uw selectie: een compleet cadeau.

De wijnen die Tchin-Tchin aanbiedt zijn deels zelf geimporteerd en grotendeels afkomstig van kleine producenten. Met een vast assortiment van ruim 200 wijnen en zo’n 2000 andere wijnen direct beschikbaar via onze partners is er voor elke smaak en budget iets beschikbaar. Daarnaast bieden we het volledige assortiment van Meer Bubbels shop-in-shop aan, waardoor we de meest uitgebreide selectie mousserende wijnen van de regio kunnen bieden. 

U kunt een persoonlijke touch toevoegen door de wijn(en) persoonlijk te selecteren op uw smaak of juist die van de ontvanger, of verhaal van de maker achter de wijn. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ook adviseren. 

In de webshop treft u een deel van ons assortiment, inclusief geschenkverpakkingen. Hebt u liever advies, wilt u flessen door ons laten verzenden of bijv. een op maat gemaakte set met glazen, denken we daarin graag met u mee. Wijnen voorproeven is natuurlijk ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op of kom langs in de winkel!